לןגן

מאפינס וניל במילוי ריבת חלב

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 31/01/2017 | 20:24
מאפינס וניל במילוי ריבת חלב

תקציר המתכון: 3ביצים 1 כוס סוכר 1כוס שמן 2 גביעי יוגורט 1 כפית תמצית וניל 2 כוסות קמח 2 כפות פודינג וניל 1 אבקת אפיה למילוי, ריבת חלב, או חמאת בוטנים, ממרח לוטוס,ריבה, נוטלה וכד'

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 170

  2. להכין עטרות חד פעמיות מקרטון 24 קטנות או 12 גדולות

  3. לערבב ביצים עם סוכר, להוסיף שמן, לערבב את כל המוצרים היבשים ולהוסיף אותם לסרוגין עם היוגורט והוניל לתערובת הביצים, עד לקבלת תערובת חלקה, לצקת לכל עטרה כמחצית מהגובה, להכניס ריבת חלב לשקית זילוף ולזלף בתוך התערובת, לאפות כעשרים דקות עד להזהבה עד שקיסם הננעץ במרכז העטגה יוצא יבש... לצנן ולקשט באבקת סוכר..... זהו.... נפלאות גם חמות וגם לאחר שהתקררו..... להתפנק עם כוס קפה...

  4. בהצלחה