לןגן

חטיף לטו בשבט

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 31/01/2017 | 20:16
חטיף לטו בשבט

תקציר המתכון: טעיםםםםםם..... קל מרשים ובכלום עבודה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

ציפוי

אופן הכנה

  1. לערבב חמאה וסוכר, להוסיף ביצה ווניל, להוסיף קמח ובמידת הצורך להוסיף עוד, עד לקבלת בצק רך ואחיד לשמור במקרר לחצי שעה,

  2. להכין את המלית, להביא לרתיחה את כל המצרכים למעט האגוזים, להסיר מהאש ולהוסיף את האגוזים ולערבב, לחמם תנור לחום 170 להכין תבנית מלבנית חד פעמית, לרדד את הבצק לעלה ולהדק בתבנית, לחורר בעזרת מזלג ולאפות כעשרים דקות עד להזהבה,לצנן מעט ולצקת את המלית, להעביר למקרר לשעתיים לפחות עד להתייצבות, או למקפיא, להכען את הציפוי, לחמם שמנת מתוקה ולשפוך על השוקולד, לערבב ולצקת על המלית להעביר למקרר להתייצבות...... נשאר רק להתאפק.....