תקציר המתכון: בדיוק כמו עוגת הגבינה של בית המלון, רק שאת זו תוכלו לאכול בלי יסורי מצפון...
קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים קלות את התבנית.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי העוגה לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור למשך 35 דקות.
באותה קערה מערבבים את מרכיבי הציפוי, ולאחר 35 דקות אפיה מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור, יוצקים מעליה בצורה אחידה את הציפוי ומחזירים לתנור. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים במשך כחצי שעה. לאחר מכן מוציאים את העוגה ומניחים לה להתקרר לטמפ' החדר.
לאחר שהעוגה התקררה - עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקרר למשך כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.
בהצלחה ובאהבה רבה לילך:)