לןגן

רביולי סלק מהמממם

מאת: מאיה קנדינוב, פורסם: 30/01/2017 | 20:22
רביולי סלק מהמממם

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק

  2. בקערה מערבבת את הקמח והמלח. יוצרת גומה באמצע ושופכת בגומה מים ושמן. מערבבת מהחלק החיצוני כלפי פנים, כך שלא ייווצרו גושים. הבצק צריך להיות אחיד ולא דביק. אם דביק – להוסיף עוד קמח. עוטפת בשקית, שמה במקרר ועוברת למילוי.

  3. למילוי:

  4. מגרדת סלק גדול לתוך סיר. מוסיפה מעט מים ושמן ורבע כפית מלח. רציתי להמתיק את המילוי. הוספתי שתי כפות סוכר וזה לא היה מספיק מתוק. אז הוספתי כף סירופ מייפל. מבשלת מעט עד לריכוך של הסלק.

  5. להכנת הרביולי:

  6. משטחת את הבצק ויוצרת ריבועים. לוקחת כמות קטנה מהמילוי ושמה במרכז של ריבוע אחד וסוגרת עם ריבוע שני. אפשר פשוט להדק עם האצבעות, אבל בשביל הדאווין, יותר יפה ללחוץ עם המזלג מסביב. מרתיחה סיר עם מים ומעט מלח. שמה כל פעם כמה יחידות. כשהם צפים הם אמורים להיות מוכנים, אבל אני נותנת להם עוד כמה דקות בישול. אח"כ מעבירה לקערה ומוזגת מעט שמן מלמעלה שלא ידבקו. זהו. מוכנים. מפתיע כמה שזה קל.