לןגן

פתיתים עם ירקות

מאת: לילך טייב, פורסם: 30/01/2017 | 16:35
פתיתים עם ירקות

תקציר המתכון: תוספת קלה להכנה, תוסיפו אותה לארוחת הצהריים שלכם ותקבלו מנה מאוד משובחת, מומלץ בחום.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצל עם 3-4 כפות השמן, מוסיפים את הגזר המגורר ואת קוביות הפלפל, מאדים תוך כדי ערבוב מידי פעם כ-5 דקות, מתבלים ומערבבים.

  2. מוסיפים את שאר הירקות ומאדים עוד 5 דקות נוספות, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מכסים במים, שיהיו מעט מים מעל הפתיתים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל המים נספגים.

  3. מכבים את האש ומניחים לסיר עוד 10 דקות.

  4. וכעת אפשר לפתוח ולהינות מיופי של ארוחה, באהבה מלילך:)