לןגן

שוקיים עם זיתים ופטריות בצבע טבעי עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:14
שוקיים עם זיתים ופטריות בצבע טבעי עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתבל את השוקיים בפלפל מקאלף ומעט מלח

  2. לטגן את השוקיים עם 2 כפות שמן על 150 מעלות כ7 דקות

  3. להוסיף את כל המרכיבים ומים רותחים ולבשל עד לריכוך על 130 מעלות

  4. מנה מעלפת

  5. ניתן להגיש על מצע אורז לבן / קוסקוס או סתם ככה

  6. בתאבון!

  7. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  8. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  9. לפרטים ושאלות 6182*