תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לתבל את השוקיים בפלפל מקאלף ומעט מלח
לטגן את השוקיים עם 2 כפות שמן על 150 מעלות כ7 דקות
להוסיף את כל המרכיבים ומים רותחים ולבשל עד לריכוך על 130 מעלות
מנה מעלפת
ניתן להגיש על מצע אורז לבן / קוסקוס או סתם ככה
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*