לןגן

מרק רגל פיקנטי עם אורז תפוא, גזר וגרגירי חומוס עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:12
מרק רגל פיקנטי עם אורז תפוא, גזר וגרגירי חומוס עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר לחץ בישול ראשוני עם מים רותחים עד שמצפצף

  2. לשטוף היטב ולסנן

  3. לטגן פפריקה, שמן ושבבי בצל

  4. להוסיף ירקות, רגליים, בשר, אורז תבלינים ולערבב

  5. להוסיף מים רותחים ולבשל בתוכנית ידנית (PRO) על 110 מעלות כשעה וחצי

  6. תמיד ניתן לשנות מעלות כשרוצים

  7. *טיפ של חברתי היקרה והאלופה נורית ג. :

  8. כשמגישים בצלחת לסחוט מעט לימון

  9. וזה טעיםםםם טעיםםם

  10. בתאבון!

  11. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  12. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  13. לפרטים ושאלות 6182*