לןגן

תבשיל בשר וחצילים עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:08
תבשיל בשר וחצילים  עם איזי קוק

תקציר המתכון: הכינה אהובי משה בהשראת השף אלכס מיידניק!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה

  2. לערבב את מרכיבי הקציצות וליצור כדורים

  3. להכניס לסיר בשכבות לפי הסדר הבא:

  4. בצל ושן שום קצוצה אחת, פרוסות חציל, קציצות בשר,

  5. עגבניה קצוצה גס, גמבה אדומה קצוצה גס, חציל חתוך לקוביות בשכבה אחת מעל הקציצות.

  6. מעל כל זה אפשר לשים קופסת רוטב פיצה.

  7. או לגרד ארבע חמש עגבניות לתבל במעט סוכר, פלפל, פלח, בזיליקום ולשפוך מעל הכל באופן שווה.

  8. לסגור את המכסה ולבשל תוכנית (STEW) למשך שעה ורבע.

  9. בתאבון!

  10. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  11. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  12. לפרטים ושאלות 6182*