תקציר המתכון: אף פעם לא נשאר
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים שמן ומוסיפים כף וחצי פלפל צ׳ומה
חותכים פלפל לעיגולים ומוסיפים לסיר
קוצצים שום ומוסיפים
מוסיפים את התבילינם
הכל תוך כדי ערבוב
מוסיפים קופסא בינונית רסק
מוסיפים לימון
לא שוכחים לערבב ומחכים לבעבוע של הרסק כמו לאבה
עכשיו שופכים מים בהדרגה ומערבבים
מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת מרקם סמיך
טועמים ולפי הטעם משפרים
ניתן לשפר את הטעם בעזרת עוד פלפל צ׳ומה, מלח, כמון ולימון
עכשיו הכיני את החלה
בתיאבון:)