לןגן

אלפחורס

מאת: רותם לוי, פורסם: 10/03/2015 | 16:33
אלפחורס

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר סוכר וחמאה עד שהתערובת תפוחה ואורירית

  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומקציפים היטב לאחר כל הוספה

  3. מוסיפים סוכר וניל ואבקת אפייה עד איחוד התערובת

  4. מנפים קורנפלור לקערת אחרת ומוסיפים בהדרגה לתערובת תוך כדי הקצפה עד שכל הקורנפלור נבלע ומתקבל בצק דביק

  5. מנפים מעל קמח ושוב מקציפים עד שמתקבלת בצד אחיד ודביק

  6. אוספים את הבצק לכדור ומניחים על משטח מקומח, מרדדים לחצי ס"מ וקורצים עיגולים.

  7. אופים 7-10 דק' עד שהעוגיות מתייצבות ונשארות בהירות.

  8. אופים בשליש התחתון של התנור בחום של 180 מעלות

  9. מצננים ומורחים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס