לןגן

עוגת ביסקוויטים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/01/2017 | 06:32
עוגת ביסקוויטים

תקציר המתכון: טעים בטירוף עם גבינת נפוליאון וגבינה עם שוקולד של טרה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מניחים שקף סביב התבנית, טובלים ביסקוויטים בנס קפה פושר, מסדרים בתבנית 24/27 אבל אפשר גם תבנית פיירקס ,מורחים קופסת גבינה עם שוקולד , מניחים עוד שכבת ביסקוויטים.

  2. 2) מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות ומקפלים את הגבינה נפוליאון יחד עם אבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה

  3. 3) מורחים בנדיבות תערובת לאחר מכן ביסקוויטים ושוב תערובת בביסקוויטים ושוב תערובת ומסיימים בביסקוויטים, מורחים גבינה עם שוקולד של טרה.

  4. 4) מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב

  5. משטחים את הקרם ומכניסים למקפיא עד להכנת הגנאש

  6. 5) שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סך רתיחה , מכניסים את השוקולד המריר,

  7. ממתינים כ דקה⏲

  8. מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ,מקשטים לפי הדימיון שלכם השמיים הם הגבול

  9. בהצלחה לכולם😊👌