לןגן

מרק עדשים אדום

מאת: ליז , פורסם: 28/01/2017 | 03:25
מרק עדשים אדום

תקציר המתכון: חורפי , סמיך , מהיר ומזין

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 בצלים קצוצים לטגן במעט שמן עד שהופך שקוף

  2. להוסיף 3 כפות רסק עגבניות + 3 כפות מים מהברז...

  3. לתת לזה לבעבע 3-4 דק

  4. להוסיף מים עד סוף הסיר..

  5. להכניס פנימה

  6. ככוס עדשים כתומות

  7. קוביות מ3-4 תפוא

  8. קוביות מחצי בטטה

  9. תבלינים..א.מרק + כמון + פלפל שחור + מלח

  10. מביאים לרתיחה ואז עוד כרבע שעה או עד שתפוא מתרכך

  11. טוחנים יחד את הכל ויוצא מושלם⁠⁠⁠⁠