לןגן

עוגת קוקוס קלילה וטעימה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 27/01/2017 | 15:25
עוגת קוקוס קלילה וטעימה

תקציר המתכון: זהירות עוגת קוקוס ממכרת,קרדיט לרונית פרץ על מתכון אליפות😘

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים שלמות לכמה שניות ואז להוסיף את הסוכר בהדרגה , אח"כ להוסיף את השמן ומיץ התפוזים ובסוף את כל המצרכים היבשים.

  2. להעביר ל-2 תבניות אינגליש משומנות ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו משהו כמו חצי שעה או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש.

  3. בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים להרתיח להנמיך ולהוסיף כפית דבש

  4. לשפוך על עוגה בעודה חמה.

  5. בהצלחה ובתאבון סוניה❤