לןגן

בשר עם דלורית וחומוס

מאת: דניאל , פורסם: 27/01/2017 | 14:52
בשר עם דלורית וחומוס

תקציר המתכון: מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עד להזהבה

  2. מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו בטיגון בכל צידיו

  3. מוסיפים מים חמים עד לכיסוי

  4. מבשלים כשעה וחצי

  5. מוסיפים דלורית חתוכה לפלחים וחומוס מוכן של סנטפורסט לאחר שטיפתו

  6. מוסיפים תבלינים

  7. מבשלים כשעה נוספת

  8. בתיאבון