לןגן

אסדו עם ערמונים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/01/2017 | 12:32
אסדו עם ערמונים

תקציר המתכון: מנה מעלפת ללקק את האצבעות...

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אסדו עם ערמונים

  2. לשים בסיר 5 בצלים חתוכים גס עם 4 כפות שמן 1 כף גדושה סילן לערבב במשך 4 דקות עם מיכסה מעל להוסיף את נתחי הבשר כולל העצם לערבב להוסיף 1 מקל קינמון 4 גרגירי פילפל אנגלי להנמיך להבה ולכסות למשך 1/4 שעה ותוך כדי תמיד לערבב ...להוסיף 1 כוס מים ולכסות לעוד 1/4 שעה לתבל מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס כף כרכום קורט פפריקה קורט זנגויל טחון לערבב ולהמשיך בישול תמיד איטי אם בשלב הזה חסר מים והנתחים לא היתבשלו לרכות תמיד להוסיף מים בהדרגה ...תוך כדי בשלב הזה להכניס 2 שקיות ערמונים ל15 דקות ... בשלב זה אפשר להוציא את המקל קינמון ולאסוף את גרגירי פלפל אנגלי לקחת כוס מים מהול עם שקית רוטב צלי מוכן ולהוסיף לכול התבשיל לערבב הייטב בשלב זה הבשר אמור להיות רך מאוד לעוד 10 דקות רואים שהרוטב ניראה סמיך וקרמי לכבות ולהנות בהצלחה אורה...