ספגטי עם ירקות.
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 26/01/2017 | 09:54
תקציר המתכון:
ספגטי עם ירקות מנה עשירה מזינה וטעימה
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי חבילת פסטה מכל סוג.
-
מבושלת לפי הוראות היצרן מסוננת.
-
לרוטב..
-
בצל קצוץ.
-
פלפל אדום חתוך לרצועות.
-
פלפל חריף מנוקה מגרעינים חתוך..(לא חייב).
-
2 גזרים חתוכים לרצועות.
-
פיטריות שלמות מקופסא.
-
זיתים מגורענים.
-
עלי סלרי קצוצים.
-
אפונה חלוטה במים חמים.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
אבקת מרק פיטריות.
-
כורכום .
אופן הכנה
-
להזהיב בצל קצוץ בשמן להוסיף את הפיטריות לערבב טוב..
-
להוסיף את הירקות ולבשל בערך 15 דקות לא לבשל אותם מידי כדי שלא יהיו סמרטוטיים.
-
להוסיף את הספגטי לערבב טוב במשך כמה רגעים.
-
ולהגיש..