לןגן

פסטה וכדורי בשר בסיר אחד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 25/01/2017 | 20:58
פסטה וכדורי בשר בסיר אחד

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

אופן הכנה

  1. להרתיח מים עם מיט מלח ועם הרתיחה להכניס את הפסטה. לאחר הבישול לסנן.

  2. בסיר רחב או סוטאג'

  3. לטגן בצל , שום ולהוסיף עגבניות, מים חמים ולהוסיף רסק.

  4. ליצור קציצות בינוניות ולהכניס לרוטב. לקראת סוף הבישול להוסיף את הפסטה. לשים לב אם חסר מים..ולתקן תיבול. תהנו הילה😙👌