לןגן

פתיתים ופסטה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 25/01/2017 | 14:07
פתיתים ופסטה

תקציר המתכון: מנה צימחונית משגעת טעימה בטירוף

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פתיתים ופסטה

  2. לטגן בצל 1 גדול עם 5 כפות שמן זית עד הזהבה לסנן ולשים בצד..להוסיף שקית פתיתים של 200 ולטגן מממש עד צבע חום להוסיף 4 גיבעולי סלרי נקיים וחתוכים וגם מעט עלים לערבב ...להוסיף 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות לערבב לתבל כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור .כף מרק בצל. 2 כפות רוטב טריאקי לערבב להוסיף פסטה לא מבושלת ולכסות במים רותחים עד גובהה הפתיתים לכסות במיכסה ולהנמיך להבה עד גמר הנוזלים להוסיף את הבצל המטוגן שהינחנו בצד....בהצלחה אורה.