לןגן

חמין

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 25/01/2017 | 12:15
חמין

תקציר המתכון: חמין טעים טעים ליום שבת קודש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסיר גדול לשים את השמן לחמם להוסיף בשר ולאדות

  2. תוך כדי ערבוב

  3. להוסיף את כל החומרים

  4. את תפוחי האדמה בסוף

  5. להוסיף מים רותחים לכיסוי כל המרכיבים

  6. ולבשל לפחות שעתיים

  7. לבדוק טעמים ולתקן אם יש צורך

  8. לחמם תנור לחום גבוהה מאוד לשים את הסיר ישר כשמכבים את הגז לתנור

  9. עד שהחמין מבעבע אז

  10. להוריד לחום של 100 מעלות

  11. להוסיף את הביצים קשות

  12. אני נוהגת להכין בצק מכוס קמח 1/4 כוס שמן

  13. כף פפריקה קורט מלח לערבב היטב ולמתוח מעל כל התבשיל

  14. לכסות עם מכסה וכל הלילה בתנור

  15. בתיאבוו