לןגן

לביבות אבוקדו

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 25/01/2017 | 10:29
לביבות אבוקדו

תקציר המתכון: טעים בטירוף

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים את כל החומרים עם הידיים ויוצרים צורה עגולה ושטוח

  2. 2) טובלים בביצה ומגלגלים בקמח

  3. 3)לאחר מכן טובלים שוב בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק ושמים על נייר סופג

  4. ומגישים

  5. אפשר לשמור במקרר ולחמם בתנור או על הפלטה

  6. בהצלחה 😊👌

  7. Jacqueline fadelon