לןגן

מוקפץ

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 24/01/2017 | 11:13
מוקפץ

תקציר המתכון: חזה עוף וירקות מענג ומפנק

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוקפץ ירקות וחזה עוף

  2. לחתוך 1/2 קילו חזה עוף לשים בסיר עם 2 כוסות מים להגיע לרתיחה של 8 דקות ולכבות.. לשטוף במים קרים לסנן ולהניח בצד נחזור בהמשך..

  3. לחתוך רצועות של פלפלים אפשר כול הצבעים 1 מיכול סוג 1 בצל 3 גזרים 1/2 כרוב .2 גיבעולי סלרי חתוכים ועוד 1 עלים סלרי קצוצים ... לשים בסיר או במחבת מתאימה ווק.. 3 כפות שמן זית ואת הירקות לערבב על אש גבוהה לתבל מלח פלפל שחור גרוס כ1/4 כפית רבע כוס רוטב צילי מבקבוק כף סוכר חום 2 כפות תרכיז תפוזים 2 טיפות שמן שומשום 4 כפות רוטב סויה כף מרק עוף 2 כפות ' ג'נג'ר טרי מגורד לערבב להוסיף את חזה העוף שהינחנו בצד לערבב לספיגת טעמים לעוד 10דקות לקחת בכלי כף גדושה קורנפלור לערבב עים רבע כוס מים לשפוך מעל לערבב 2 דקות לכבות ..בהצלחה אורה..אפשר לפזר שומשום קלוי ....