לןגן

פריקסה טוניסאי אסלי אמיתי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/01/2017 | 15:27
פריקסה טוניסאי אסלי אמיתי

תקציר המתכון: מתכון מעולה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הבצק

  2. 1) שמים בקערת המיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק, ומתפיחים לשעה⏲ עד שעה וחצי

  3. 2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים

  4. 3)קורצים עם רינג אובלי גוזרים ניירות אפייה בצורת מלבן ומניחים את הבצק על כל נייר מכסים עם מגבת ומתפיחים שנית

  5. 4) מחממים שמן ומטגנים בשמן עמוק 2 עד 3דקות כל צד עד להזהבה

  6. צורת ההגשה

  7. מורחים אריסה

  8. שמים טונה

  9. סלט, תפוחי אדמה , ביצים,זיתים ולימון בלאדי

  10. בתאבון

  11. Jacqueline fadelon