לןגן

קציצות כרובית עם בשר טחון

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 23/01/2017 | 12:24
קציצות כרובית עם בשר טחון

תקציר המתכון: קציצות כרובית בשילוב בשר טחון מעדן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הכרובית 10 דקות במים עם מלח עד להתרככות..

  2. לסנן טוב ולמעוך לפירה..

  3. להוסיף בשר בצל ביצהפטרוזיליה ותבלינים..

  4. את הירק לסחוט טוב..

  5. להוסיף פירורי לחם לערבב טוב ולהניח בצד לחצי שעה..

  6. לטבול בביצה ופירורי לחם לטגן להוציא לניר סופג..

  7. רוטב..

  8. להזהיב בצל קצוץ בשמן להוסיף 3 שיני שום קצוצות ולהזהיב..

  9. להוסיף עגבניות מגורדות רסק עגבניות מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף פפריקה אדומה לכסות במים לבשל רבע שעה..

  10. להוסיף אפונה שחלטנו במים חמים תפוח אדמה חתוך לקוביות וגזר קצוץ.

  11. לבשל רבע שעה

  12. לכדרר חלק מהקציצות מבלי לטגן ולהוסיף לסיר..

  13. לנער מידי פעם..

  14. לבשל 30 דקות על להבה נמוכה..