לןגן

סלט חצילים מטוגן ובצל

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 20/01/2017 | 04:13
סלט חצילים מטוגן ובצל

תקציר המתכון: סלט קל וטעים שמתאים כתוספת לכל ארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להכנת החציל

להכנת הסלט

לתיבול

אופן הכנה

  1. להכנת החציל : לקלף את החציל ולחתוך לפרוסות בעובי בינוני , להמליח ולהניח בצד לשעתיים לפחות .

  2. לשטוף היטב את החצילים ולסחוט מהמים . לטגן עד להזהבה ולהניח בצד שיתקרר מעט על נייר סופג.

  3. להכנת הסלט: לחתוך בצל לפרוסות דקות , לקצץ פטרוזיליה, להוסיף את החצילים ולתבל ברבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור ,מיץ מחצי לימון ו-4 כפות שמן , לערבב ולהוסיף תיבול לפי הטעם .