לןגן

סלט מלפפונים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 20/01/2017 | 04:09
סלט מלפפונים

תקציר המתכון: סלט מלפפונים קל, טעים ובריא שלא תוכלו להפסיק להכין !

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. לחתוך את המלפפונים דק ובשיפוע , לחצות את הבצל ולחתוך לרצועות דקות , לקצץ את הפטרוזיליה ולתבל ברבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור , 4 כפות שמן זית ומיץ מחצי לימון . לערבב היטב ולהוסיף תיבול לפי הטעם .