לןגן

מוס שוקולד אישי

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 20/01/2017 | 00:24
מוס שוקולד אישי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

אופן הכנה

  1. מעבדים את המצרכים לבצק ומשטחים בתבנית שקעים כולל דפנות.

  2. אופים על 180 כ20 דקות עד שמשחים.

  3. למוס:

  4. מרתיחים כוס קצפת צמחית מורידים מהאש ואז מוסיפים את השוקולד עד להמסה מלאה.

  5. מוסיפים את האבקת נוגט ומצננים.

  6. מקציפים דקה קצפת צמחית ואז מוסיפים למיקסר את בלילת השוקולד.

  7. מזלפים לקעריות ומקשטים