לןגן

כבדי עוף על האש לצד צ'יפס ושיפודי ירקות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 18/01/2017 | 03:51
כבדי עוף על האש לצד צ'יפס ושיפודי ירקות

תקציר המתכון: מנה משגעת של כבדי עוף, שיפודי ירקות וצ׳יפס ביתי 😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להכנת הכבד עוף

להכנת הצ'יפס

להכנת שיפודי ירקות

אופן הכנה

  1. לתבל את הכבדים ולסדר בשיפודי עץ - כ-5 יחידות על שיפוד , ולצלות על האש.

  2. להכנת שיפודי הירקות - לחתוך עגבניות לרבעים ופלפל חריף לעיגולים גדולים, לתבל במעט מלח ולהבריש בשמן. לסדר על שיפודי עץ ולצלות לצד הכבדים. *ניתן להחליף/ להוסיף כל ירק שאוהבים.

  3. להכנת הצ'יפס - לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות בעובי דק, לטגן עד להזהבה - עדיף בשמן חם עמוק, להוציא ולשים על נייר סופג ולתבל במעט מלח .