לןגן

גזר מרוקאי

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 16/01/2017 | 15:59
 גזר מרוקאי

תקציר המתכון: סלט גזר מרוקאי המוסיף צבע לשולחן כתוספת ליד בשרים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הגזר שמים בסיר עם מים ומבשלים עד חצי ריכוך

  2. מוציאים מהסיר קולפים וחותכים לטבעות

  3. במחבת על להבה קטנה שמים שמן ואת כל התבלינים חוץ ממיץ לימון

  4. מערבבים ומוסיפים את הגזר החתוך לטבעות ממשיכים לערבב

  5. מתקנים טעמים

  6. מוסיפים מיץ לימון מערבבים ומעבירים לכלי אטום

  7. בתיאבון