לןגן

תבשיל תפו״א, בשר, בטטות, ערמונים ובורגול חום לבן בשקית קוקי באיזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/01/2017 | 13:48
תבשיל תפו״א, בשר, בטטות, ערמונים ובורגול חום לבן בשקית קוקי באיזי קוק

תקציר המתכון: מתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתבשיל

לבורגול

אופן הכנה

  1. אופן הכנה לבורגול:

  2. לערבב את כל המרכיבים ולהעביר לשקית קוקי

  3. אופן הכנה לתבשיל:

  4. להוסיף 2 כפות שמן ואת קוביות הבשר המבושל.

  5. להוסיף תפו״א, בטטות וערמונים (אני בישלתי במים רותחים עד לריכוך ואז קילפתי, אפשרי גם ערמונים בוואקום).

  6. להוסיף תיבול ומים רותחים.

  7. את ניתן לכוון מראש את שני השלבים:

  8. שלב 1

  9. לבחור תוכנית ידנית (PRO) מכוונים ל 120 מעלות כ30 דקות

  10. בסיום התוכנית להוסיף את שקית הקוקי עם הבורגול.

  11. שלב 2

  12. לבחור תוכנית ידנית (PRO) להנמיך בוחרים תוכנית ידנית (PRO)

  13. לכוון ל 110 מעלות כ 35 דקות או עד שמוכן .

  14. כמה טעים כמה בריא ומחמם😋😋👌🏻❤️

  15. בתאבון!

  16. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  17. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  18. לפרטים ושאלות 6182*