לןגן

סלט עלי מנגולד

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/01/2017 | 12:34
סלט עלי מנגולד

תקציר המתכון: סלט עלי מנגולד בטעם חמצמץ ופיקנטי.... סלט פצצה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את עלי המנגולד.

  2. לבשל במשך 10 דקות.

  3. להוציא ולקצוץ גבעולים וגם העלים..

  4. להזהיב שיני שום במעט שמן להוסיך את המנגולד גם גבעולים וגם עלים לערבב טוב עד לירידת הנפח להוסיף תבלינים ולבשל 20 דקות.

  5. את הלימון לסחוט בסוף