לןגן

פאי גבינה שוקולד לבן ותותים

מאת: Shelly Turgeman, פורסם: 14/01/2017 | 10:22
פאי גבינה שוקולד לבן ותותים

תקציר המתכון: מתכון בטוח טעים ביותר ללא אפייה ומתאים לאירוח תהנו🍓🍓

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקלתית

לקרם מסקרפונה

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את חומרי הקלתית, מהדקים היטב לתבנית פאי ומכניסים למקפיא לשעה.

  2. ממיסים את השוקולד במיקרו ומצננים מעט.

  3. מקציפים במיקסר את המסקרפונה ותמצית וניל עד שמתרכך, מוסיפים שמנת מתוקה ובהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס.

  4. מצפים את העוגה, מזלפים מסביב וחותכים תותים במרכז.

  5. בתאבון ❤💋