לןגן

תבשיל סלמון, ירקות וקוואקר עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/01/2017 | 01:38
תבשיל סלמון, ירקות וקוואקר עם איזי קוק

תקציר המתכון: מתכון של בקי&אורלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. מכנים את התבשיל עם תוכנית בישול בשני שלבים אשר יעבדו אחת אחרי השנייה באופן אוטומטית.

  2. בוחרים בתוכנית ה-PRO

  3. שלב 1:

  4. מכוונים לטמפ' של 160 מעלות ולזמן של כ-5 דקות (נעשה עם מכסה פתוח).

  5. שלב 2:

  6. לוחצים שוב על לחצן ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות לזמן בישול של 1:30 שעות

  7. לוחצים על לחצן ה-START להפעלת המכשיר

  8. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות קלה

  9. מוסיפים את הבטטה ומערבבים

  10. מוסיפים את הדלורית, מערבבים היטב ומבשלים כחצי דקה ביחד

  11. מוסיפים את התמרים ומערבבים

  12. מוסיפים את הכרובית, מערבבים ביחד ומבשלים קצת ביחד

  13. מוסיפים את הדגים מערבבים

  14. מוסיפים את המים, מערבבים טוב ומבשלים קצת זמן ביחד

  15. מוסיפים את התיבול, הסילאן ומערבבים ביחד

  16. לבסוף מוסיפים את הקוואקר, מערבבים ביחד ומבשלים עד לסיום שלב 1

  17. כאשר שלב 2 מתחיל סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית

  18. בסיום התוכנית פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך

  19. מגישים באהבה ובכיף

  20. בתאבון!

  21. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  22. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  23. לפרטים ושאלות 6182*