תקציר המתכון: מתכון של אפי קרייף!!!
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנה למרק:
לבישול ישנם 2 שלבים
שלב 1:לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 130 מעלות למשך 50 דקות
למזוג לסיר את השמן, תיבול ולטגן את הבצל כ 5 דקות (*בשלב זה מוסיפים את הכרעיים מי שרוצה)
להכניס את הירקות לסיר ולמלא מים עד לנקודה שרשום 1.8 ולסגור את המכסה
שלב 2: בתוכנית ידנית (PRO) לכוון 160 מעלות למשך 15 דקות
בתחילת שלב זה יש להכניס את הקניידלך
טיפ: אפשר להסמיך מרק באמצעות אמולסיה, חיבור של שומן קמח ואויר, לקחת שתי כפות קמח עם מחמאה או שמן ולערבב טוב עם מטרפה שלא יהיו גושים ולהכניס למרק וככה המרק מקבל סמיכות עדינה וטעמים חדשים
אופן הכנה לקניידלך:
מערבבים היטב, יוצרים כדורים, מטילים למרק. כשהכדורים צפים נותנים להם להתבשל כמה דקות ואז הופכים אותם בעזרת כף ומבשלים עוד כמה דקות
מסננים ומגישים
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*