לןגן

שוקיים עם זיתים ברוטב עגבניות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/01/2017 | 01:11
שוקיים עם זיתים ברוטב עגבניות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליהי לולו קרויץ!!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את הסיר לתוכנית פרו כשעה על 160 מעלות.

  2. לשים בסיר 2 כפות שמן קנולה

  3. לשים 1 בצל גדול חתוך לקוביות לדקה שתיים טיגון להוסיף כ-5-6 שוקיים

  4. לטגן כ-3 דקות

  5. להוסיף 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות.

  6. 1 כפית פפריקה מתוקה

  7. קורט פפריקה חריפה

  8. 1/4 כפית כמון

  9. 1/2 כפית כורכום

  10. קורט פלפל שחור

  11. לבשל כ-2 דקות

  12. להוסיף 4 עגבניות חתוכות לקוביות לערבב ולבשל כ-3 דקות

  13. להוסיף קופסה של זיתים חרוזית שטופים פעמיים במים חמים ומסוננים

  14. 1 כף גדושה רסק עגבניות

  15. כחצי כפית מלח

  16. למלא במים רותחים שיגיעו עד גובה העוף

  17. לבשל כחצי שעה עד שהעוף רך

  18. להגיש עם קוסקוס או אורז לבן

  19. בתאבון!

  20. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  21. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  22. לפרטים ושאלות 6182*