לןגן

תבשיל כתף בקר וירקות שורש ביין אדום עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/01/2017 | 01:05
תבשיל כתף בקר וירקות שורש ביין אדום עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של אלדראס!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הירקות לקוביות גסות ולשים בקערה

  2. לתבל את הירקות בשמן זית,מלח גס ופלפל שחור (מומלץ לתבל בעלי טימין)

  3. לחתוך את הבשר לקוביות גסות ולתבל עם שמן זית,מלח גס ופלפל שחור .

  4. *טיפ- את הירקות והבשר ניתן להעביר צריבה קלה בסיר לפני תחילת התבשיל

  5. להכניס את הירקות והבשר לסיר,לכסות ביין אדום את תכולת הסיר ולהוסיף 2 כוסות מים.

  6. לבחור תוכנית stew לזמן בישול של 5 שעות .

  7. ניתן להשתמש באפשרות ה-pro ב ב-2 תוכניות שניתן לכוון מראש:

  8. שלב 1: לכוון לטמפ׳ של 120 מעלות למשך שעתיים וחצי

  9. שלב 2: כוון לטמפ׳ של 100 מעלות למשך שעתיים.

  10. 30 דקות לפני סיום תוכנית 2 אפשר לבדוק האם הבשר והירקות כבר רכים, במידה ויש צורך לריכוך הירקות והבשר אפשר לבשל עד סוף התוכנית.

  11. בתאבון!

  12. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  13. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  14. לפרטים ושאלות 6182*

  15. המתכון של אלדראס!!!