לןגן

מרק פטריות ונתחי עוף עם נגיעות של תאילנד עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/01/2017 | 01:00
מרק פטריות ונתחי עוף עם נגיעות של תאילנד עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של אלדראס!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצלים לפלחים עבים אך לא גס מדי

  2. לחתוך את הפטריות לרבעים

  3. לחתוך את הצילי לפרוסות דקות

  4. לפרוס את השום לפרוסות דקות

  5. לפרוס 3 פרוסות דקות של ג'ינג'ר

  6. לחתוך את נתחי העוף לקוביות גסות

  7. להתחיל באופציית Fry למשך 15 דקות

  8. להכניס את הבצלים לסיר ולבשל עד לריכוך (6 דק)

  9. להכניס את הפטריות ולבשל עד לריכוך (4דק)

  10. להוסיף את הצילי,ג'ינג'ר,שיני השום,שורש גנגל ועלה כפיר ליים

  11. ולבשל הכל יחד עם סיום התכנית (5דק)

  12. להעביר לתכנית ה-soup למשך שעה(ניתן לעצור את התכנית לאחר 40 דקות)

  13. להוסיף כ1.5 מים חמים

  14. להוסיף את צרור הכוסברה

  15. להוסיף את נתחי העוף

  16. לתבל במלח ופלפל לפי רצונכם (מומלץ להמתין עם התיבול עד לסוף התכנית ולא להמליח יתר על המידה)

  17. 2 וחצי כפות סויה

  18. כף טום יאם

  19. בתאבון !

  20. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  21. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  22. לפרטים ושאלות 6182*

  23. המתכון של אלדראס!!!