תקציר המתכון: המתכון של ליהי לולו קרויץ!!!
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבצק:
לערבב את כל המריכים ולהוסיף כ-3/4 כוס מים מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
להוסיף מים לקבלת עיסה שדומה במרקמה לסלט טחינה
מתקבל בצק נוזלי ודביק.
חיממתי את הסיר לתוכנה פרו ידנית לכ-חצי שעה 160 מעלות
להרתיח מים כחצי סיר,
להוסיף 1 כפית מלח.
להניח את המסננת עם החורים הגדולים על הסיר
לשפוך במסננת חצי כמות של בצק, עם כף לעבור על העיסה כדי שהיא
תנזל בין החורים כנטיפים קטנים,
לבשל כך כ-3 דקות עד אשר נטיפי הבצק צפים על המים,
להעביר עם כף לתוך מסננת.
לבצל ופטריות:
לשים בסיר 2 כפות שמן קנולה, 1 כף שמן זית (אפשר במקום שמן 2 כפות חמאה ו-1 כף שמן קנולה)
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות.
לטגן עד הזהבה לערבב מידי פעם.
להוסיף קופסה שימורי פטריות חתוכות מסוננות וסחוטות או סלסלת פטריות טריות פרוסות.
לטגן כ-3 דקות.
לאחר מכן להוסיף את נטיפי הבצק שהכנו.
להוסיף כ1/2 כפית מלח.
קורט פלפל שחור או לבן.
לערבב כשלוש דקות.
ניתן יותר זמן לטגן עד שהשפצ'לה מקבלות קצת הזהבה.
להעביר לצלחת הגשה לפזר מעל פלפל שחור טחון גס, וקצת פטרוזיליה קצוצה.
ניתן לפזר מעל קצת גבינת פרמזן מגורדת-מעדן!
להגיש חם.
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*