לןגן

מאפה פילו עם מילוי בשר בקר

מאת: Rotem Tehila Kaizerman, פורסם: 11/01/2017 | 23:43
מאפה פילו עם מילוי בשר בקר

תקציר המתכון: מתכון קל שמקפיץ את רמת השולחן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב

  2. לאחר מכן מוסיפים 3 שיני שום קצוצות למשך 3 דק׳.

  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מוכן

  4. ולאחר מכן מעבירים לקערה

  5. באותה מחבת משחימים קלות את הצנובר והשקדים

  6. מוסיפים משמשים ושזיפים קצוצים דק לפי טעמכן

  7. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה

  8. מערבבים את הכול טוב למשך 5 דק׳

  9. מוסיפים את הבשר למחבת ומערבבים את הכול יחד

  10. מוסיפים מרק עוף

  11. פלפל שחור

  12. מעט מלח

  13. קינמון

  14. וכף גדושה של סילאן

  15. ומניחים בקערה שיתקרר

  16. מחממים את התנור ל 190 מעלות

  17. מפרידים דף פילו ומניחים על משטח נקי ( רצוי על נייר אפייה).

  18. מורחים על דף הפילו שמן זית

  19. מניחים עוד שכבה של דף פילו ומורחים קלות עם שמן זית

  20. מניחים את הבשר לאורך הדף שקצותיו פנויות לקיפול

  21. מקפלים את שתי הקצוות

  22. ולאחר מכן מגלגלים את הפילו עם הבשר עד הסוף( הוספתי סרטון של גלגול דף הפילו)...

  23. מורחים מעט שמן

  24. מורחים מעט ביצה

  25. מקשטים עם שומשום וקצח

  26. לתנור עד הזהבה בערך 35 דק׳

  27. שיהיה בתאבון😋