לןגן

דגים בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/01/2017 | 18:59
 דגים  בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית חד פעמי גדולה שמים נייר כסף, מעליו מסדרים את הדגים.

  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומושחים על הדג.

  3. מפזרים מעל את פרוסות הבטטה, תפו"א והשום, מעל מפזרים עלי פטרוזיליה.

  4. סוגרים את נייר הכסף כמו מתנה ואפים בחום של 200 מעלות בערך כשעה.

  5. פותחים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות.

  6. מכבים את התנור ואוכלים בהנאה את הדג.