לןגן

עלי מנגולד במילוי בשר ואורז

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 10/01/2017 | 20:50
עלי מנגולד במילוי בשר ואורז

תקציר המתכון: עלי סלק במילוי בשר ואורז..מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את העלים לשטוף טוב במים...לחלוט במים חמים ולהעביר מיד למי קרח או לשטוף במים מהברז..

  2. לחתוך כל עלה ולהוציא את העוקץ באמצע..

  3. לשים מהמלית ולגלגל בהדיקות..

  4. בסיר רחב לרפד בגבעולים שניקינו..אםשרי לשים עגבניה פרוסה...לסדר את העלים שגלגלנו בצפיפות..

  5. לשים עלי נענע מלמעלה..

  6. לתבל במלח פלפל שחור אבקת מרק עוף מלח לימון או מיץ מלימון שלם..

  7. להוסיף מעט שמן זית...

  8. לשפוך 3 כוסות מים רותחים ולכסות הכל עם צלחת שטוחה כדי להדק את העלים..לתת רתיחה..להוציא צלחת לבשל על להבה נמוכה במשך 50 דקות או עד שהאורז מתרכך..