לןגן

עוף וברוקלי ברוטב סילן

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 10/01/2017 | 14:47
עוף וברוקלי ברוטב סילן

תקציר המתכון: מנה פצצצצה טעימה ומזינה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף וברוקולי

  2. 5 חלקי עוף להשחים משני צדדים עם 4 כפות שמן זית עם מיכסה מעל..

  3. לשטוף היטב את הברוקולי ולחתוך לפרחים ולקלף מעט מסביב כ2 מגשים במארז או משקית קפואה להוסיף לעוף השחום ולכסות במיכסה כ10 דקות ..להוסיף 2 כוסות מים ..מיץ מלימון שלם 2 כפות סילן כף טריאקי 1/4 כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק בצל קורט פפריקה וקורט מלח ..לבשל עד גמר הנוזלים עד הסמכה...בהצלחה אורה..