קציצות עם עלי מנגולד
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 09/01/2017 | 22:18
תקציר המתכון:
קציצות עם עלי מנגולד וגרגירי חומוס בטעם לימוני..
מעדן
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון..
-
בצל מגורד..
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים..
-
מלח .
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט..
-
פירורי לחם..
-
2 כפות שמן..
-
לערבב לשים במקרר..
-
לרןטב.
-
בצל קצוץ.
-
מעט שמן..
-
3 שיני שום קצוצות.
-
חבילה מנגולד נקיים מסיבים מופרדים לעלים וגבעולים..
-
את העלים לקצוץ..
-
את הגבעולים לחתוך .
-
עלי סלרי קצוצים.
-
2 גזרים קצוצים.
-
שקית של גרגירי חומוסשל סנפרוסט חלוטה במים חמים
-
מלח .
-
פלפל שחור.
-
כמון.
-
כורכום..
-
פפריקה מתוקה..
-
מיץ מלימון שלם
אופן הכנה
-
לערבב את חומרי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה..
-
בסיר רחב להזהיב
-
בצל קצוץ להוסיף את השום ולהזהיב..
-
להוסיף את עלי המנגולד ועלי הסלרי ולהקפיץ טוב..
-
להוסיף את הגזר וגרגירי החומוס והתבלינים.
-
לכסות במים לבשלנ20 דקות..
-
ליצור קציצות עם ידיים רטןבות..
-
להוסיף מיץ לימון
-
להוסיף לסיר לנער את הסיר מידי פעם לתקן טעמים..
-
לבשל 40 דקות..