קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערה גדולה לערבב את כל חומרי המישרה
לחצות את הפרגיות ל-2. להניח אותן בתוך המישרה למשך לילה במקרר. אפשר לקצר תהליך ולהשרות שעה
לטגן בסוטא'ז את רצועות הבצל עד שישחים, לאחר כרבע שעה להוסיף את רצועות הגמבה ולהמשיך ולטגן עד קבלת צבע שחום
להוסיף לסיר את הפרגיות ולטגן אותן מ-2 הצדדים עד לקבלת צבע זהוב/חום
להוציא את הפרגיות מהסיר ולשים אותן בצלחת
לשפוך לתוך הסיר את הרוטב שנשאר בקערה, ולצמצם את הרוטב עד כמעט קירמול
להחזיר את הפרגיות לסיר ולבשל כ-10 דקות עד רבע שעה עם מכסה מכוסה. אפשר להוסיף כוסברה טריה