לןגן

עוגת טריפל שוקולד

מאת: אילנית גואברה, פורסם: 09/01/2017 | 02:14
עוגת  טריפל שוקולד

תקציר המתכון: תחתית בראוניז לחה קרם שוקולד גנאש שוקולד קישוט שוקולד לבן אפשרות לפרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לגנאש שוקולד

לקישוט

לקרם שוקולד

תחתית

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים.

  2. מפרידים ביצים מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל, מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ואת השוקולד שהמסנו מקציפים על נמוך עד לאיחוד. מעבירים לתבנית 26 משומנת מכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות, מכניסים תבנית עם מים לתחתית התנור ואופים כשעה.

  3. לאחר שהעוגה הצטננה מקציפים קרם ומורחים על העוגה.

  4. ממיסים שוקולד ושמנת מערבבים ומצפים מעל הקרם לכיסוי כל שכבת הקרם.

  5. מקשטים בשוקולד לבן מומס או מקלפים תלתלים. מקרר מספר שעות.