לןגן

בייגל חלבי

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 07/01/2017 | 20:50
בייגל חלבי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. לעבד את המצרכים לבצק ולהתפיח עשעה עד הכפלת הנפח.

  2. לחלק ל9 ומכל אחד לעשות רצועה ולמלות גבינה צהובה ( כמו בסירטון )ולגלל לבייגל.

  3. להמיס את החמאה ולערבב עם המלח שום ופטרוזיליה.

  4. למרוח על הבייגל ולהתפיח 30 דקות.

  5. לאפות על חום בינוני כ30 דקות

  6. בהצלחה😍