לןגן

לחוח

מאת: הדר מרלו, פורסם: 07/01/2017 | 16:07

תקציר המתכון: 25 יחידות בערך

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשפוך את הקמח לקערה וליצור 3 גומות

  2. גומה אחת לשים את השמרים, גומה שנייה את הסוכר וגומה שלישית את המלח.

  3. מוסיפים את המים ומערבלים עם המיקסר על מהירות בינונית עד ליצירת בלילה חלקה ללא גושים.

  4. נותנים מנוחה של 40 דקות

  5. מחממים מחבת עם טיפה חמאה,מקררים את המחבת מתחת לברז מים הפוכה, ושמים מצקת אחת מהבלילה ואז מחזירים לאש,הלחוח מוכן ברגע שהתמלא חורים וזה כבר לא בצקי למעלה

  6. יש לשים לב שלא צריך להפוך לצד השני...