לןגן

שווארמת פרגיות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 06/01/2017 | 20:24
שווארמת פרגיות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבלון

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. מערבבים היטב את הפרגיות עם התיבול

  3. לוקחים קערה ושמים נייר אפיה בתוכה

  4. מכניסים את הפרגיות ומסדרים שהצד היפה כלפי מטה בשכבות

  5. ומעל הצד היפה כלפי מעלה

  6. סוגרים את נייר האפיה והופכים על צלחת

  7. טיפ: מומלץ לשים במקרר למספר שעות לספיגת טעמים

  8. להניח בסיר

  9. לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון 130 מעלות למשך שעה

  10. 10 דקות לפני סיום התוכנית להפוך עד לסיום התוכנית

  11. לשים בצלחת ולזרוק את כל השומן הנוזל

  12. לחתוך בסכין את השווארמה לרצועות ולהגיש

  13. מנת אליפות, שווה טעימה וקלה להכנה

  14. והטעם? דליקטס👍🏼😋👌🏻

  15. בתאבון!

  16. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  17. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים

  18. לפרטים ושאלות 6182*