לןגן

קראנץ שמרים שוקולד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 06/01/2017 | 00:27
קראנץ שמרים שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

מי סוכר לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר

  2. קמח,שמרים וסוכלהוסיף החמאה לערבל ולהוסיף

  3. את המים והתפוזים .תשימו באיטיות ובהדרגה לפי התגבשות הבצק.

  4. המלח בסוף.

  5. להתפחיח כ 40 דק

  6. לחלק ל 2 כדורים , לרדד

  7. כל כדור למרוח נוטלה ולפזר מעל את הקקאו השוקולית והסוכר.

  8. לגלגל לרולדה ולחצות לאורכה, לגלגל צמה ולאפות בחום 170 מע

  9. עד להשחמה.

  10. לצפות מעל במי סוכר.