לןגן

קראנץ שמרים שוקולד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 06/01/2017 | 00:25

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

מי סוכר לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר

  2. קמח,שמרים וסוכר

  3. את המים והתפוזים הוספתי לפי העין..ככה שתשימו באיטיות ובהדרגה.

  4. המלח בסוף

  5. להתפחי כ 40 דק

  6. לחלק ל 2 כדורים , לרדד

  7. כל כדור למרוח נוטלה ולפזר מעל על המילוי.

  8. לגלגל לרולדה ולחצות לאורכה, לגלגל צמה ולאפות בחום 170 מע

  9. עד להשחמה.

  10. לצפות מעל במי סוכר.