לןגן

בצק לפיצה/סמבוסק/פיתות זעתר

מאת: Shiran Ve Omer Hadad, פורסם: 04/01/2017 | 22:29

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את הקמח השמרים והסוכר

  2. להוסיף את השמן והמים ולבסוף את המלח.

  3. ללוש עד לבצק אחיד גמיש.כ-7-10 דקות .

  4. לתת תפיחה .

  5. רוטב עגבניות

  6. 1 קופסא של עגבניות מרוסקות או עגבניות טריות.

  7. 3 שיני שום כתושות

  8. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית

  9. לשים את השום שלא יישרף

  10. להוסיף את העגבניות

  11. תבלינים: מלח פלפל שחור כף סוכר

  12. בזיליקום טרי או יבש. לתת לזה לבעבע לטעום ולתקן תיבול אם צריך.

  13. אופן הכנה של הסמבוסק

  14. לרדד לעיגול כמו פיתה לשים כף מהרוטב עגבניות לשים איזה תוספות גבינות שאוהבים.

  15. אפשר מי שאוהבת ביצה קשה טונה

  16. ולסגור כמו אוזן המן...

  17. להדק היטב לסובב ולמרוח ביצה ולפזר שומשום..